Film/TV
2

Veliki Brat na OBN TV: Kafa glavni razlog za svađe u kući

Sponzorirani članak
Iako je Steffani pri svome povratku u BB kuću tvrdila da se vraća zaštititi Zoricu od nemilosrdnih napada ostalih stanara, brzo su stvari krenule u sasvim drugom smjeru.

Naime, nakon međusobnog prozivanja i ogovaranja iza leđa, uslijedila je još jedna tura uvreda. Svemu je kumovala nestašica kafe na koju je Zorica posebno osjetljiva jer kafu naziva svojim lijekom. Steffani je u kuhinji pronašla skrivene zalihe crnog napitka i spravila svom društvu iz dvorišta nekoliko šalica. To, naravno, nije moglo proći nezapaženo kod Zorice koja je Splićanku prozvala da joj je tog istog dana već popila dio kafe koju je napravila sebi. Steffani je sve ispričala svojoj majci, na što su obje zaključile da je Zorica „bolesnica“. Zorica je potom u ispovjedaonici komentirala stanje u Kući te je Steffani nazvala marionetom, a njezinu mamu Katju "čudovištem od žene". Smatra da su se stanari urotili protiv nje skrivanjem kafe o kojoj je očito ovisna.

Također, "balvan Đorđe", kako ga ona zove, joj je namjerno prosuo sodu bikarbonu, što ju je dodatno razljutilo. Monolog o Steffaninom ponašanju imala i Tina, jedna od stanarki s kojim je mlada Splićanka dosad imala najbolji odnos. U toku obavljanja sedmičnog zadatka Steffani je ostalim ukućanima uputila nekoliko nimalo lijepih komentara što se Tini nije svidjelo pa je u sobi sa sestrom Barbarom i Zoricom komentirala kako joj je već dosta Steffaninog ponašanja.

Proteklih dana obostrane simpatije između stanara su svakim danom sve vidljivije iako i Steffani i Đorđe tvrde da je njihov odnos samo šala. Ipak simpatije koje su se rodile između Steffani i Đorđa svakim danom idu sve dalje pa su od poljubaca prešli u fazu cijelonoćnog ljubakanja ne mareći pritom tko ih gleda. Štoviše, čak im ni činjenica da je Steffanina mama Katja bila na krevetu do njih nije smetala. Đorđe je ranije Velikom Bratu priznao da mu je Steffani draga jer da je drugačije ne bi ni došli do faze izmjenjivanja nježnosti. Više o dešavanjima u kući Velikog Brata saznajte u dnevnoj emisiji večeras u 21:40 na OBN TV!