Film/TV
2

Veliki Brat na OBN TV: Goran i Steffani se cijelu večer ljubili

Samo dan nakon što su svi ukućani a i javnost saznali koliko je Goran obdaren, on je svoju upola mlađu sustanarku Steffani poljubio u vrat dok su ćaskali u dvorištu.

Steffani je počela s bivšom stanarkom Vesnom, rekavši Goranu: „I babe se lože na tebe“. On nije mogao odoljeti pa je pitao 21-godišnju Splićanku da li se "navlažila", na što je ona odgovorila da je "ipak samo čovjek od krvi i mesa", što je Đorđu, koji je također bio prisutan, bilo urnebesno. Gogo je potom odmah krenuo u akciju i strastveno poljubio dvostruko mlađu Steffani u vrat. Njoj je to bilo smiješno i vikala je da ju škaklja te da će kada izađe morati odgovarati na neželjena pitanja. Tokom večeri, još jednom ju je poljubio dok je ležala na podu, ali ovaj put u usta.

Tokom večeri Veliki Brat je zahtijevao objašnjenje od Đorđa i Gorana. Đorđe je za tu priliku smislio zgodnu priču o Goranovim "iscjeliteljskim" sposobnostima. Naime, ispričao je da je Steffani pala na pod uslijed svog poznatog vrćenja pa joj je 48-godišnji Sarajlija, zbog mjera predostrožnosti, dao umjetno disanje. Maštovita Đorđeva priča je dobila i sretan kraj jer kaže da je Steffani odmah otvorila oči budući da je Goran reagovao na vrijeme.

Očekivano, Veliki Brat je kasnije pozvao u ispovjedaonicu sporne stanare i pitao ih što se zbilja dogodilo. Steffani je u početku tjerala Gorana od sebe, ali je u konačnici sudjelovala u nešto blažoj demonstraciji poljupca i dopustila Sarajliji da ju poljubi u obraz.

Tina, kao dobra prijateljica "splitske vampirice" se kasnije oglasila, rekavši da se muškarci u kući ponašaju kao da nikad nisu vidjeli ženu u životu, budući da je nakon Gorana, Steffani htio poljubiti i Đorđe. Takvu je atmosferu u Kući usporedila s "javnom kućom", a ukazala je na neprimjerenost iskorištavanja nekoga dok je pijan/a.