Najduži i najljepši Dnevnik u BiH
0

Večeras od 19 do 20 sati gledajte novi Dnevnik TV1

Sarajevo-x.com
Adrijana Gavrić
Prvo emitovanje najavljenog novog Dnevnika TV1 u trajanju od sat vremena s početkom u 19 sati možete pogledati večeras. Kako saznajemo, urednički kolegij je odlučio da predstavljanje novog koncepta centralne informativne emisije TV1 povjeri timu voditeljica i novinarki, zbog čega će večerašnji Dnevnik TV1 zasigurno biti i najljepši realizovan informativni program u BiH.

Osim iskusnih i poznatih tv lica, publici će se predstaviti i nova imena IP-a TV1. „ Iako imam dugogodišnje iskustvo vođenja Dnevnika, sat vremena i novi koncept, ipak predstavljaju izazov.

"Radujem se novom projektu i nadam se da će ga i gledatelji precipirati kao pravo osvježenje", izjavila je Nikolina Veljović, koja već godinama slovi za jednu od najpopularnijih tv voditeljica u BiH. A sportski blok u večerašnjem Dnevniku TV1 prezentirat će mlada Armina Sadiković, koja se nedavno priključila timu IP-a TV1.

"Kao i ostale kolege, imam pozitivnu tremu pred večerašnje prvo izdanje. Inače, veoma sam sretna što sam dio tima iskusnih novinara i voditelja, od kojih s punim povjerenjem učim", dodaje Armina.

Osim Nikoline Veljović i Armine Sadiković, večeras, najaktuelnije vijesti iz zemlje i svijeta, o biznisu i vremenu predstavit će vam i Emina Delić, Jovanka Nina Todorović, Ajla Alihodžić, Ana Buntić i Adrijana Gavrić. A gosti Dnevnika TV1 će biti Sulejman Tihić i Milorad Dodik.