Film/TV
0

Večer dobrih vibracija uz "Zvezde Granda" na OBN TV

Sponzorirani članak
Novo izdanje "Zvezda Granda", najgledanijeg muzičkog showa na Balkanu koji iz sedmice u sedmicu obara sve rekorde gledanosti, na programu OBN TV je 17.12.2016. u 20 sati.

U subotu 17.12.2016. gledaoce OBN TV očekuje još jedno fenomenalno muzičko druženje uz "Zvezde Granda". Žiri će se i ovoga puta potruditi da zabavi i do suza nasmije gledaoce koji budu uz program OBN TV.

U novom izdanju popularnog showa za prolaz u drugi krug ima mjesta za pet momaka i tri djevojke. Kandidati će imati priliku pokazati svoj talenat koji će u svom stilu prokomentarisati fenomenalni žiri pod dirigentskom palicom Saše Popovića.

Marija Šerifović će svojim kostimom sve ostaviti bez daha dok će članovi žirija pretpostavljati da je ovosedmična tajanstvena ličnost Jelenina "drugarica prokletnica". Po prvi put tajanstveni će iznervirati i Sašu Popovića koji jedini zna o kome se radi.

Gledaoci OBN TV će moći vidjeti i zašto je mlađe još strašnije, ko je prava pravcata kafanska pjevačica iz BiH koja će svojim nastupom žiri ostaviti bez teksta i ko je podgojeni leopard.

"Zvezde Granda" su na programu OBN TV 17.12.2016. od 20 sati.