|

Uživajte uz najbolju novogodišnju zabavu na OBN TV

Uživajte uz najbolju novogodišnju zabavu na OBN TV
12
Sponzorirani članak
31.12.2015. u 12:24
0
komentara
12

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Snimanje Grandovog narodnog veselja je završeno, a to je garancija za najveseliju novogodišnju zabavu pored malih ekrana. Budite uz OBN TV 31.12. i dočekajte 2016. godinu uz najveće estradne zvijezde.
OBN TV će sigurno i u 2016. godinu ući kao najgledanija televizija s obzirom na činjenicu da su Grandove emisije najgledaniji tv sadržaji u Bosni i Hercegovini. Novogodišnji program OBN TV bit će rezervisan za Grandovo narodno veselje koje će na jednom mjestu okupiti preko 150 pjevača i trajaće nevjerovatnih devet sati. Na programu OBN TV će biti emitovan u četvrtak 31. decembra od 21 sat.

Da bi se odužio gledaocima za ukazano povjerenje OBN TV i Grand produkciji, Saša Popović ništa neće prepustiti slučaju. Poznat kao surovi profesionalac, koji ne podnosi neodgovornost, mjesecima unaprijed pripremao je novogodišnju zabavu za gledaoce pored malih ekrana. Cijeli program je snimljen prije par dana.

I ove godine pod njegovom dirigentskom palicom spletove starih dobrih kafanskih hitova, ali i izvornog narodnog melosa snimile su legende folka: Predrag Živković Tozovac, Lepa Lukić, Šaban Šaulić, Enes Begović, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Goca Lazarević, Ana Bekuta, Lepa Brena, Radiša Urošević, Džej Ramadanovski, Ljuba Aličić, Saša Matić, Marinko Rokvić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Goca Božinovska, Beki Bekić, Mira Škorić.

Zvezde Granda i mnogi drugi pjevači i plesači garancija su za dobar provod za sve one koji se odluče da Novu 2016. godinu dočekaju u svojim domovima uz program OBN TV.

Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša, Snežana Đurišić i Ana Bekuta plijenile su pažnju glamuroznim haljinama i visokim potpeticama, dok su muški pjevači kao i svake godine, bili u crnim odjelima i bijelim košuljama. Na sceni je takođe sve savršeno, od blještave scenografije i rasvjete do nasmijanih plesača.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.