Nastavak "Purge" franšize
0

Uzbudljivi triler "The Forever Purge" od sutra u kinima

N. O.
Akcioni triler "The Forever Purge" (Pročišćenje zauvijek) stiže u naša kina od četvrtka, 1. jula. Film predstavlja jedan od nastavaka "The Purge" franšize distopijskih akcionih horor filmova koja je započela istoimenim filmom iz 2013. godine.

Ovog ljeta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje "pročišćenje" ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi u filmu "The Forever Purge".

Iskočivši iz rekordno uspješnog uspjeha prvog dijela iz 2018. godine, Blumehouseova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbjedan.

Adela i njen suprug Juan žive u Teksasu, gdje Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kalaba, ali to podgrijava bjes i ljubomoru Kalebovog sina Dilana.

Jutro nakon "pročišćenja", maskirana banda ubica napada porodicu Taker - uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obje porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.