Film/TV
0

Uspješna britanska premijera nastavka filma Tomb Raider

Klix.ba
Zanosna hollywoodska glumica Angelina Jolie oduševila je svoje obožavatelje na britanskoj premijeri njenog novog filma 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life'.

Jolie se ponovo vratila na filmsko platno kao akcijska heroina Lara Croft koja je zapravo nastala iz kompjuterske igre. Prikazivanje filma 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life' započet će u petak u Velikoj Britaniji. 28-godišnja glumica davala je autograme svojim vjernim obožavateljima i pozirala u dugoj izazovnoj crnoj haljini brojnim fotografima.

Premijera filma je održana na Leicester Squareu u Londonu, a prisutni su bili i reditelj Jan de Bont, te Ciaran Hinds i Noah Taylor koje su također glumile u ovom filmu. Prelijepa dobitnica Oskara bila je oduševljena svojim najmlađim fanovima koji su bili odjeveni poput mini Lare Croft. Na pitanje šta misli o atmosferi ispred kina, odgovorila je: "Predivno je. Ne mogu ni zamisliti kako bih se osjećala da nema nikoga da nam pruži podršku. To bi bilo zaista strašno."

Angelina Jolie trenutno živi u Velikoj Britaniji sa svojim dvogodišnjim sinom Maddoxom, kojeg je usvojila prošle godine u Kambođi.