Stiže peti nastavak filma
0

Uskoro nove avanture "Nindža kornjača"

Sarajevo-x.com
Novi nastavak filma o doživljajima četvorice 'Nindža kornjača' i njihovog učitelja Splintera na velika platna dolazi za nepune dvije godine, piše u petak magazin Daily Variety.

Ovaj film bit će peto filmsko ostvarenje o avanturama 'Nindža kornjača' Donatella, Michelangela, Raphaela i Leonarda, četvorice junaka i boraca protiv kriminala koje obožava publika svih uzrasta.

Vijest o novom filmu dolazi upravo na 25. godišnjicu 'rođenja' junaka koji su se prvi put pojavili u stripu 'Teenage Mutant Ninja Turtles' objavljenom 1984. godine u gradu Northamptonu, u državi Massachussetts.

Glavni likovi crtane serije i filmova 'Teenage Mutant Ninja Turtles' su mutirane kornjače, hrabri Leonardo, slobodoumni Michelangelo, brilijantni Donatello i neustrašivi Raphaelo.

Uz 'Nindža kornjače' uvijek se nalazi njihov učitelj Splinter, mutant čovjeka i pacova, a probleme ovim velikim borcima protiv kriminala zadaju zli likovi - Krang, mozak iz Dimenzije X, te dvojica mutanata Rocksteady i Bebop.

Velika popularnost stripa i crtanog serijala napravila je 'Teenage Mutant Ninja Turtles' svjetski fenomen, a u 25 godina od nastanka likova, snimljena su četiri filma, video igre, te nebrojena količina igračaka i proizvoda s likovima popularnih junaka iz serije.