Film/TV
0

Uskoro na OBN-u: Canan - serija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Sarajevo-x.com
Svjetski trend, koji nije zaobišao ni Bosnu i Hercegovinu, kao ni ostatak regiona svakako je trend emitiranja i uživanja u turskim sapunicama.

Svi ljubitelji istočnjačke kulture kao i zaljubljenici u egzotične krajeve te istočnjački karakter i izgled, osobno zadovoljstvo pronaći će pred malim ekranima. ''Glavni krivac'' za ljubav, suze, smijeh, osvetu i ponos, koji napeto i snažno prožimaju svaku scenu s malih ekrana je televizija OBN, koja u sklopu programske sheme emitira više turskih serija. Najgledanija serija je ''Dolina vukova'' koja prati život tajnog agenta.

Serija je privukla gostujuće glumce svjetske slave, a jedna od njih je i Sharon Stone. Ova visokobudžetna serija je jedno od najskupljih i najgledanijih ostvarenja, koja su preko malih ekrana našla put do našeg srca.

Srce, ali ludo i zaljubljeno ne pita za okolnosti, niti poznaje pravila. ''Ludo srce'' gledajte od ponedjeljka do petka u popodnevnim terminima. Ljubav na testu jedan je od glavnih motiva ove priče.

''Ljubav-vjera-nada'' je priča o ljubavi, suzama i životu uglednog i naočitog mladića, kojeg sudbina stavlja pred lice dviju prelijepih žena. Jedna je drska, ohola, ponosna i odrešita, dok je druga povučena, blaga, nježna i tiha. Koja će zarobiti njegovo srce? Borba za ljubav i život tema je i velikog televizijskog ostvarenja ''Bilo jednom u Turskoj''. Serija je pridobila više od sedamdeset miliona gledatelja te je dugo bila prva na listi sto najgledanijih serija u Turskoj.

''Gorki život'' je serija u kojoj će uživati sve dame, s obzirom na to da je glavna muška uloga dodijeljena fantastičnom Kenanu Imirzalioglu koji je svojevremeno bio Best Model Of The World. Da na lijepe muškarce padaju još ljepše žene dokaz je i Kenanova odabranica Selin Demiratar, koja je karijeru započela kao Miss Globe. "Gorki život" je priča o mladom, siromašnom paru, Mehmetu i Nermin, koji žive u predgrađu Istanbula.

Na početku sve izgleda bajno, ali život donosi svoje izazove i uopće nije lagan. Odjednom ljubav nije dovoljna, a težak rad im otima i ono malo vremena što su jedno drugome mogli posvetiti. Tada se u životu mlade Nermin pojavljuje bogati udvarač s kojim će ona provesti noć i izgubiti Mehmetovu ljubav. Nada umire posljednja.

''Rijeka nade'' je turska serija koja govori o obitelj Sendžer, jednoj od najuglednijih u Istanbulu.

No, nisu ni blizu tako sjajne prošlosti kao što njihovi stariji misle. Dogodilo se mnogo toga što će mlade generacije preneraziti i šokirati. Njihova moć bazirana je na mračnim tajnama koje prijete da ugroze sadašnjost i budućnost mladih naraštaja. Najmlađi iz obitelji, Serdar, zaljubljen je u prelijepu Nehir te je nakon nekoliko mjeseci poželi učiniti svojom suprugom.

''Izgubljeni'' je serija koja prati život izgubljenog djeteta. Radnja prožeta emocijama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U sklopu emitiranja serije OBN televizija emitira i kampanju koja ima za cilj educirati javnost, privući pažnju te pokrenuti potragu za nestalim osobama. Tokom emitiranja svake epizode bit će prikazivane nestale osobe, odnosno osobe čiji je nestanak prijavljen, ali za kojima se još uvijek traga. ''Osveta'' je strastvena ljubavna priča koja povezuje živote dva muškarca i jedne žene, koji u Bursi pokušavaju naći ljubav i riješiti misterije svoje prošlosti. Reditelj serije iskoristio je prirodne ljepote Burse kao dio priče.

Uskoro gledajte i ''Canan'' - seriju koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ozlem Conker (Canan) je eminentno ime turske showbizz scene, egzotična ljepotica, pobjednica Elitovog izbora modela i pravi odabir, složit će se mnogi, za utjelovljenje surove zavodnice. Conker je poznata i po skandalu koji ju je, za neočekivati, vinuo među zvijezde.

Riječ je o privatnom porno uratku, koji je iznenadno ''procurio'' u javnost. U ovakvim skandalima zvijezde obično bivaju poražene i osramoćene, no, lijepu Ozlem niko nije dao smesti. I danas je jedna od najtraženijih i najljepših žena Istoka.