vrijedi za sve filmove
80

U srijedu 17. augusta, svi u CineStar kina za samo 4 KM

CineStar i ovog ljeta nagrađuje svoje vjerne posjetioce - pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i bijeg od gradskih vrućina razlozi su zbog kojih ovaj dan inače ruši rekorde posjećenosti!

Sva CineStar kina u BiH i ovog će ljeta ugostiti hiljade obožavaoca filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju - Dan za 4 KM! Naime, svake godine CineStar svoje vjerne posjetioce nagrađuje velikim popustom te će u srijedu 17.8. jedna ulaznica za film iznositi 4 KM. Mnogi će se već vratiti sa godišnjih odmora, stoga je ovo idealna prilika za izlazak, druženje sa prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u rashlađene i ugodne dvorane CineStar kina.

Bitno je znati da cijena uključuje i filmove u posebnim formatima i dvoranama kao što su RealD 3D te eXtreme, kao i premium lože. Također, moći ćete uživati u love box ili VIP sjedalima bez posebne nadoplate.

CineStar ovoga ljeta nudi odličan program, a po zaista odličnoj cijeni možete (još jednom) pogledati dugoočekivani nastavak na koji smo čekali 36 godina, Top Gun: Maverick, gdje najpoznatijeg filmskog pilota svih vremena utjelovljuje Tom Cruise.

Film kojeg nikako ne smijete propustiti, za slučaj da ga do sada niste stigli pogledati, svakako je i biografska drama kralja rock'n'rolla, Elvis. Film je osvojio i kritiku i publiku, a ostvarenje je Baza Luhrmanna, s izvrsnim Austinom Butlerom u ulozi Elvisa.

Na programu će biti i horor Arthurovo prokletstvo kao i krimi akcija Autocesta spasa s Juliette Binoche i Morganom Freemanom. Fanovi Marvela moći će uživati u velikom hitu Thor: Ljubav i grom, a najmlađi uzrasti u brojnim animiranim filmovima, među ostalim tu je hit film DC Liga Super-ljubimaca.

Na programu je također i animirani film Svjetlosni - nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize Priča o igračkama, te animirani film Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda.

U ponudi je još mnogo naslova, saznajte sve već danas i planirajte Dan za 4 KM!