Film/TV
0

U seriji "CSI: Miami" lik inspirisan životom Britney Spears

Sarajevo-x.com
U novoj epizodi serije "CSI: Miami" pojavit će se lik koji je nastao po uzoru na pjevačicu Britney Spears i njen turbulentni život, a koja je u posljednjih nekoliko mjeseci neprestano šokirala javnost svojim ponašanjem.

Iz produkcijske kuće CBS potvrdili su da će se u novoj epizodi serija "CSI: Miami" pojaviti lik, glumica koja biva ubijena tokom boravka u klinici za rehabilitaciju. Tokom istrage ubistva, forenzičarski tim predvođen Davidom Carusom, ispitivat će žrtvinu kolegicu, zvijezdu koja je sama sebi obrijala glavu.

Lik ćelave zvijezde inspirisan je životom slavne pjevačice Britney Spears. Ovo je drugi put da jedna produkcijska kuća i njeni scenaristi stvaraju ulogu u jednoj seriji po uzoru na život Britney Spears.

U septembru prošle godine, u seriji "Law and Order" pojavila se uloga zvijezde koju optužuju za nebrigu prema svome djetetu. Naime, viđena je kako vozi automobil sa djetetom u krilu. Ipak, producenti su ovoga puta pretjerali prikazavši mladu zvijezdu kako se drogira tokom trudnoće. Da bi stvari bile još više očite, pjevačica je u seriji udata za neuspješnog reppera koji stalno dolazi u konflikt sa zakonom.

Legenda o Anni Nicole Smith također će biti obrađena u seriji "Law and Order" u maju ove godine. Ulogu Anne Nicole preuzet će Kristy Swanson, a njenog partnera i mogućeg oca njene kćerke, Howard K. Sterna igrat će komičar David Cross.