Bingo City Center
66

U Sarajevu otvoreno CineStar kino, najveće i najmodernije u BiH

A. Z.
Kino se nalazi u sklopu Bingo City Centra (Foto: T. S./Klix.ba)
Kino se nalazi u sklopu Bingo City Centra (Foto: T. S./Klix.ba)
CineStar Sarajevo danas je konačno otvorio svoja vrata u sklopu Bingo City Centra. Riječ je o kinu s pet zvjezdica i najvećem i najmodernijem kinu u BiH koje će bez sumnje zadovoljiti svačiji ukus.

Ovo je ujedno i prvo CineStar kino u Sarajevu.

"Kino ima 10 dvorana, pet različitih modela sjedenja i 1.450 sjedala. CineStar kina su vrlo prepoznatljiva i upečatljiva. Međunarodna organizacije Unique nam je dodijelila nagradu za najboljeg kinoprikazivača u Evropi, a naše kino u Splitu je proglašeno najboljim novosagrađenim kinom", rečeno je na konferenciji za medije.

Istaknuto je da kino ima specifičan interijer, a može se pohvaliti i visokom tehnologijom i standardima.

"Učinili smo sve da se posjetioci osjećaju dobro, da dolaze i ostanu u našim kinima. U ponudi imamo brojne pogodnosti. Osim CineStar srijede, imamo porodične pakete, kao i pakete za seniore, studente i dame te loyalty program s povoljnijim cijenama", rekli su iz CineStara.

Posjetioci će osim u odličnom ambijentu i dobrim filmovima moći uživati u Cinema baru koji je dio koncepta "Destination kina" kakvo je ovo u Bingo City Centru.

Prvi posjetioci večeras će od 19:30 sati moći uživati u odličnom filmskom programu uz akciju 1+1 ulaznica gratis. Na repertoaru se nalaze trileri Christophera Nolana "Tenet" i "Bijesan" s Rasselom Crowom, kao i romantična i inspirativna muzička priča "Još uvijek vjerujem", horror "Antebellum", te nastavak uspješnog horrora "Brahms: Dječak 2" s Katie Holmes u glavnoj ulozi.