Hit na društvenim mrežama
25

U reklami za nastavak filma "Bad Boys": Fanovi prvi put čuli kako Messi govori na engleskom jeziku

L. R.
Screenshot:Youtube
Screenshot:Youtube
Mnogi fanovi prvi put su čuli Lionela Messija kako govori na engleskom jeziku nakon što se pridružio glumcima Willu Smithu i Martinu Lawrenceu u reklami za nastavak kultnog filma "Bad Boys".

Iako njegovo pojavljivanje traje samo nekoliko sekundi, napadač Inter Miamija ostat će upamćen po tome što je izgovorio samo dvije riječi na engleskom jeziku.

Naime, u najavi za četvrti nastavak "Bad Boysa" koji će 7. juna biti premijerno prikazan u kinima, Smitha i Lawrencea prvobitno posjećuje američki košarkaš Jimmy Butler, koji želi postati opasan baš poput njih.

Međutim, oni nakon obuke, shvataju da Butler nije dobar izbor i ne prihvataju ga u svoj tim. Ubrzo nakon toga, na vrata im pozvoni Messi koji izgovori riječi "bad boys", a Smith i Lawrence nezadovoljni njegovim glasom, kažu mu da se nalazi na pogrešnoj adresi.

Inače, slavni nogometaš koji je prošlog ljeta potpisao ugovor s klubom Inter Miami, tokom karijere se pojavio u brojnim reklamama. Neke od najznačajnijih je svakako reklama za Super Bowl gdje je glumio zajedno s glumcem Jasonom Sudeikisom i ikonom NFL-a Danom Marinom.

Fanove je iznenadilo Messijevo pojavljivanje i odlučili su to i komentarisati.

"Ovo je prvi put u životu da čujem Messija da govori engleski", "Ovaj američki PR bit će najbolja stvar koju će dobiti odlaskom u SAD", "On radi holivudske reklame? Tip već posjeduje Miami. Shvaćate li koliko je ovo veliko? Došli su njemu promovisati svoj film. Nogometaš. Hollywood. On je pravi šampion", "Messijev odlazak u Miami bi mogla biti jedna od najboljih odluka koje je donio", "Već bi trebali dati Messiju Oscara", bili su samo neki od komentara.

Možda je to jedan od rijetkih slučaja kada je Messi javno govorio engleski, ali njegov kolega iz Inter Miamija Julian Gressel sve je to već čuo i rekao kako Messi tečno govori engleski jezik.