Film/TV
0

U planu novi nastavak filma "Vještica iz Blaira"

Sarajevo-x.com
Scenairistički i rediteljski duo koji stoji iza filma "Projekt: Vještica iz Blaira" ("The Blair Witch Project") otkrio je da planira novi nastavak ostvarenja iz 1999. godine.

Eduardo Sanchez i Daniel Myrick su rekli za BBC da se distanciraju od nastavka filma iz 2000. godine, koji nosi naslov "Knjiga sjenki: Vještica iz Blaira" ("Book of Shadows: Blair Witch Project 2"), a u kojem su oni bili izvršni producenti, ali ni na koji drugi način nisu bili ukjljučeni u film.

"Osjećali smo se pomalo izdanim, zato što smo htjeli da se prašina oko 'Vještice iz Blaira' najprije spusti prije snimanja nastavka", rekao je Myrick. "Ali oni su htjeli odmah snimiti nastavak, dok je željezo još vruće, i napravili film iz skroz pogrešnih razloga. Mi smo osjećali da je priča iz tog filma totalno uništila mitologiju."

"Ne osjećamo se previše odgovornim za taj film, zato što smo imali tako malo veze sa snimanjem", dodao je Sanchez.

Najavljujući novi nastavak filma, Sanchez je rekao: "Idealno, svaki 'Blair Witch' film bi trebao biti potpuno drugačiji od ostalih. Razmišljali smo o tome da radnju našeg narednog filma smjestimo u kasne 1700-te. Ali sad razmišljamo i o opciji da se vratimo nazad i da nastavimo gdje je prvi film završio".