|

U film "Bilo jednom u Hollywoodu" bit će naknadno ubačene još četiri scene

U film "Bilo jednom u Hollywoodu" bit će naknadno ubačene još četiri scene
0
M. A.
25.10.2019. u 10:11
7
komentara
0

dijeljenja
"Bilo jednom u Hollywoodu", posljednji film koji je režirao Quentin Tarantino, vratit će se u kina s dodatnih deset minuta materijala. Tačnije, od petka je fanovi moći pogledati četiri nove scene u filmu, čime će ažurirana verzija trajati gotovo tri sata.
Ova produžena verzija bit će prikazana u više od 1.000 kina širom Sjeverne Amerike, piše CNN.

"Publika je pružila ogromnu podršku ovom filmu i radujemo se što ćemo im pružiti još jednu priliku da film vide onako kako je prvenstveno i trebao biti prikazan, tj. u kinima na velikom platnu s više zanimljivih scena i zvukova iz 60-ih", navodi se u izjavi Adriana Smitha, direktora distribucije u Sonyju.

Nova verzija filma mogla je biti čak i duža, prenosi Indiewire. Snimanje filma trajalo je ukupno četiri sata i 20 minuta, tako da je ostalo još neiskorištenih snimaka, a Tarantino ima pravo na izmjenu scena.

Film "Bilo jednom u Hollywoodu" stigao je u kina krajem jula, a glumačku ekipu ovog ostvarenja čine Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Al Pacino i Bruce Dern.

Ovo je Tarantinovo deveto filmsko ostvarenje na kojem je do sada zarađeno više od 139 miliona dolara u Sjevernoj Americi i 228 miliona dolara u inozemstvu.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...