Film/TV
15

U Dejana Talk Showu i ovog vikenda zanimljive teme i gosti

Klix.ba
Dejana Talk Show je protekle nedjelje bio najgledaniji TV sadržaj u svom terminu emitovanja sa shareom od 24,03% prema zvaničnim podacima agencije Nielsen i jedna od najgledanijih televizijskih emisija sa rejtingom od ALL 4 + 9,09%, saopćio je OBN TV.

Dobru gledanost i ove sedmice obećavaju sjajne teme. Svako životno razdoblje ima prekrasna iskustva, od rođenja do bilo koje starosne dobi.

U Dejana Talk Showu koji je na programu OBN TV u subotu 1.11.2014. od 17.30 sati ćemo ugostiti mudre ljude, koji imaju mnogo toga za reći i od kojih se može mnogo toga naučiti. Zato ne propustite subotnje izdanje Dejana Talk Showa.

U nedjeljnom izdanju Dejana Talk Showa ćete imati priliku upoznati vrlo zanimljive osobe. Dejanini gosti su duhoviti, uveseljavaju nas i nasmijavaju, oni su imitatori!

Odakle crpe inspiraciju za svoje imitacije, šta je potrebno da im neka persona postane inspiracija, da li je smisao za humor nasljedna osobina, stvar genetike ili nešto treće?

Na ova i brojna druga pitanja u nedjeljnom izdanju Dejana Talk Showa koje možete pogledati 2.11.2014. od 17:30 sati odgovaraju zanimljivi imitatori.