Film/TV
5

U Cinema City stižu Avioni 3D, Kick-Ass 2 i Ljubav je u zraku

Povratakom u školske klupe, Cinema City pripremio je za sve školarce najnovija animirana ostvarenja u kojima će moći uživati svi koji nas posjete u narednom periodu.

Na početku, zabavna avanturistička priča Avioni 3D (Planes), gdje ćete imati priliku upoznati Dustyja, aviona koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Uz ogromnu želju da uspije, prevazit će svoj veliki problem, strah od visine. Obezbjedite već danas svoje kinoulaznice za film Avioni 3D (Planes) na blagajnama Cinema Cityja.

Nastavak akcione komedije iz 2010. godine dolazi nam na veliko platno od 5. septembra, Kick-Ass 2 (Kick-Ass 2). Luda hrabrost Kick-Assa inspirirala je novi val samozvanih maskiranih ratnika, predvođenih opakim bivšim kriminalcem Colonelom Starsom i Stripesom, a naš heroj će im se priključiti u ophodnji. Taman kad počnu uvoditi red na ulici, ove amaterske superheroje ulovit će Red Mist - ponovno rođen i željan osvete. Pretprodaja kinoulaznica za film Kick –Ass 2 počinje 3. septembra na blagajnama Cinema Cityja.

I romantična komedija Ljubav je u zraku (Amour and turbulences) će biti na repertoaru Cinema Cityja. Antoine je odvjetnik koji živi u New Yorku. Na putu za Francusku, za posljednji krug intervjua za posao, u avionu je slučajno smješten sjedište do svoje bivše djevojke Julie. Čeka ih sedam sati leta, a oni će jednostavno morati razgovarati.

Tu je i novi horor, film snimljen prema originalnim zapisima njapoznatijih demonologa, bračnog para Eda i Lorraine Warren, Prizivanje (The Conjuring). Temeljen na istinitim događajima Conjurin predstavlja priču kako su svjetski priznati istražitelji paranormalnih aktivnosti Ed i Lorraine Warren pozvani pomoći porodici koju je terorizirala sila tame nastanjena u njihovoj kući na osami. Pretprodaja kinoulaznica je od 3. septembra.

Više informacija o programu Cinema Cityja, kao i druge informacije možete dobiti na 033/567- 230, 033/567-288 ili na web stranici www.cinemacity.ba.