Praznici počinju
4

U Cinema City stiže najočekivaniji animirani film ljeta "Hotel Transilavanija 3"

Klix.ba
Od 2. augusta na repertoar Cinema Cityja stiže najočekivaniji animirani film ljeta "Hotel Transilavanija 3: Praznici počinju".

"Hotel Transilavanija 3: Praznici počinju" (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) je animirana komedija koja u svom trećem nastavku donosi nove avanture čudovišne obitelji dok kreću na luksuzno krstarenje.

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajnovite kapetanice Ericke koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta...

Pored nove animirane avanture na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler, franšizu "Nemoguća misija: Razilaženje", zatim kriminalističku akciju "Sicario 2: Rat bez pravila" sa oscarovcem Benicio Del Torom, Josh Brolinom i Catherine Keener u glavnim ulogama, te napeti triler "10 x 10" sa Luke Evansom i Kelly Reilly u glavnim ulogama.

Za najmlađe posjetitelje pored nove animirane avanture "Hotel Transilvanija 3 : Praznici počinju" na repertoaru Cinema Cityja su i tri animirane komedije "Izbavitelji 2" ,"Prinčeva strana priče" i "Luka i čarobni muzej".