Silikonski implantati zabranjeni
0

U četvrtom dijelu 'Pirata s Kariba' samo prirodne obline

Sarajevo-x.com
Keira Knightley i Orlando Bloom
Keira Knightley i Orlando Bloom
Trilogija "Pirati s Kariba" jedna je od najuspješnijih ikada i kao što je već ranije najavljeno snima se i četvrti dio i to na jednom havajskom otoku. No, ovoga puta reditelj Rob Marshall ne želi glumice koje imaju silikonske grudi. On izričito zahtijeva da to budu glumice s prirodnim oblinama i prirodnim grudima.

Marshall je od agenata za kasting u Los Angelesu zahtijevao da traže samo glumice sa lijepim i prirodnim grudima. Uz to glumice moraju imati od 18 do 25 godina, te biti visoke najmanje 170 centimetara.

Agent za kasting tvrdi kako su u prethodnim filmovima "Pirata s Kariba" glumice imale silikonske implantate, posebice zbog toga što se želio postići taj izgled djevojaka iz 18. stoljeća, no sada se vremena mijenjaju i publika više ne želi gledati glumice sa silikonskim grudima.

Četvrti dio popularnog filma "Pirati s Kariba", nazvan je "Pirati s Kariba: Na čudnijim plimama" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), a snimanje bi trebalo početi već u maju ili junu na Havajima.

U filmu ponovo glumi zavodljivi Johnny Depp, a Keiru Knightley, koja je izjavila kako više ne želi ponavljati svoju ulogu, mijenja španska ljepotica Penelope Cruz.

Očekuje se da bi film mogao biti u kinima već 2011. godine.