Film/TV
0

Promo / U četvrtak finale serija "Sva moja djeca" i "Sulejman Veličanstveni" na OBN-u

Serija "Sva moja djeca" koju TV OBN emitira u 18 sati svakog radnog dana, u četvrtak će završiti na najbolji mogući način. Kraj će u četvrtak doživjeti i milijunski TV projekt "Sulejman Veličanstveni".

Serija o disfunkcionalnoj obitelji u kojoj je Ali Jahja očinska figura koja želi sve imati pod kontrolom svidjela se gledateljima, unatoč toplom i dugom ljetu. Neobični članovi obitelji u kojima se svatko mogao pronaći, mamac su za sve generacije gledatelja. U posljednjim epizodama vidjet ćemo jednu veliku tragediju koja će zaprijetiti da pomuti sve sretne trenutke koje je velika Ali Jahjina obitelj doživjela na samom kraju. Buit će zanimljivo vidjeti hoće li ljubav sve pobijediti ili će "Sva moja djeca" biti još jedna turska serija kopja završava tragično?

Tragičan završetak svakako će se dogoditi u "Sulejmanu veličanstvenom". U posljednjoj epizodi koju emitiramo od 16:20 sati u četvrtak, jedan od najvećih vladara u povijesti umire nečiste savjesti. Jedini sin koji je preostao na životu, dobit će toliko željeno prijestolje zbog kojeg su poginuli svi oni koji su i pomislili na njega. Što će biti sa preostalim likovima te hoće li se Sulejman pokajati za svoja djela na kraju, saznajte u finalu najskuplje turske serije svih vremena.

"Završetkom serija koje su bile ljetni hitovi, najavljujemo početak jesenske sheme i nove projekte i iznenađenja koje je OBN TV pripremio svojim vjernim gledateljima," kaže PR ove TV kuće Saša Martić.

OBN