|

FOTO+VIDEO
/
"Twilight" omiljeni film, Sandler najdraži komičar

"Twilight" omiljeni film, Sandler najdraži komičar
0
S
Sarajevo-x.com
6.1.2011. u 08:53
6
komentara
0

dijeljenja
1/14 Foto: Reuters
2/14 Foto: Reuters
3/14 Foto: Reuters
4/14 Foto: Reuters
5/14 Foto: Reuters
6/14 Foto: Reuters
7/14 Foto: Reuters
8/14 Foto: Reuters
9/14 Foto: Reuters
10/14 Foto: Reuters
11/14 Foto: Reuters
12/14 Foto: Reuters
13/14 Foto: Reuters
14/14 Foto: Reuters
Zaljubljeni vampiri, nabusiti doktor i reper pobjednici su ovogodišnje dodjele nagrada People's Choice.
Po četiri nagrade na dodjeli u srijedu navečer odnijeli su "Twilight Saga: Eclipse", "House M.D." i Eminem, a uručene su im u Nokia Theatreu u Los Angelesu. Voditeljica programa bila je pjevačica Queen Latifah.

Fanovi su "Twilight" izglasali za najbolji film i dramu, a njegove glumce Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner za najbolju glumačku ekipu. Stewart je također odnijela priznanje za najbolju glumicu.

Najomiljeniji glumac je Johnny Depp, a Jackie Chan akcijski heroj, dok je njihov kolega Adam Sandler najbolji komičar. Za najdraži porodični film izabran je "Toy Story 3".

Hugh Laurie i Lisa Edelstein iz i kod nas popularne TV-serije "House" izabrani su za najboljeg glumca i glumicu u seriji, a serija za najbolju u svojoj kategoriji. Gregory House je najdraži doktor s TV-a.

Na samom vrhu liste TV-komedija našla se "Glee", a Jane Lynch je dodijeljena nagrada za najbolju glumicu u komediji. Neil Patrick Harris je najbolji glumac u komediji.

U kategoriji muzike dominirao je Eminem. Njegovi fanovi dodijelili su mu priznanje za najboljeg hip-hop umjetnika i muzičara, a njegov duet sa Rihannom "Love the Way You Lie" omiljena je pjesma i spot. Katy Perry je dvostruka pobjednika: u kategoriji najbolje pjevačice i online senzacije.Rihanna, Usher i Taylor Swift omiljeni su pop, R6B i country muzičari.

Za dodjelu People's Choice Awards karakteristično je da fanovi biraju pobjednike u svim kategorijama.

Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...