|

Tvorac "Prijatelja" objasnio zašto su odlučili spojiti Joeyja i Rachel u 8. sezoni

Tvorac "Prijatelja" objasnio zašto su odlučili spojiti Joeyja i Rachel u 8. sezoni
7
L. K.
14.12.2019. u 20:36
12
komentara
7

dijeljenja
Tvorac "Prijatelja" objasnio zašto su odlučili spojiti Joeyja i Rachel u 8. sezoni Foto: Instagram
Jedan od tvoraca serije "Prijatelji" David Crane odgovorio je na pitanje koje je visilo iznad glave mnogih fanova popularne serije iz devedesetih: Zašto su tvorci spajali Rachel i Joeyja?
Njihova veza zbunila je gledaoce jer je potpuno neočekivana te je ujedno pokrenula diskusiju da li se takvo nešto uopće moralo dogoditi u seriji.

"Oduvijek se znalo da će Rachel naposljetku završiti s Rossom. Ali mi svakako volimo vezu koju smo kreirali između Rachel i Joeyja, iako smo od početka znali da ona neće potrajati. Ali to se dešava u životu, to je klasični prikaz kakva veza ne treba biti. Hoću reći, čak i ako volite nekoga, ne mora značiti da ćete ostati s njim do kraja života", kazao je Crane za Radiotimes.

Dodao je kako se tvorcima serije dopalo što su na taj način uspjeli produbiti lik Joeyja, kojeg su gledaoci navikli gledati kao samca koji često mijenja partnerice.

"U svakom slučaju, od početka smo znali da Joey i Rachel ne mogu i ne trebaju završiti zajedno, za razliku od njihovih prijatelja Monice i Chandlera", zaključio je Crane.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...