Multiplex Ekran Zenica
10

Trudnicama besplatan ulaz na film "Šta očekujete kad iščekujete"

Klix.ba
Za pripadnice ljepšeg spola koje su u blaženom stanju, multiplex Ekran u novoj filmskoj sedmici, a u saradnji sa distributerskom kućom Tropik film & video, je omogućio besplatan spas od nadolazećih vrućina, uz urnebesnu komediju "Šta očekujete kad iščekujete" (What to Expect when you are Expecting).

Multiplex Ekran od 21. juna za sve pripadnice ljepšeg spola donosi komediju "Šta očekujete kad iščekujete" (What to Expect when you are Expecting). Filmska ekranizacija istoimenog bestsellera američke književnice Heidi Murkoff, okupila je zvjezdanu glumačku ekipu holivudskih ljepotica, koju čine: Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Brooklyn Decker, Elizabeth Banks te mlada Anna Kendrick.

Riječ je o komediji, koja daje specifičan pogled na ljubav, kroz pet parova, čiji se međusobno povezani životi potpuno mijenjaju u izazovima predstojećeg roditeljstva. Svi oni na jedan ili drugi način dolaze do spoznaje univerzalne istine o tome da, bez obzira na to šta ste planirali, život nikada ne krene prema vašim očekivanjima... Termini projekcija svaki dan od 20:15 sati.

   Program multiplexa Ekran od  21. juna nastavlja u duhu dobre zabave početkom prikazivanja  filma  "21 Jump Street". Akcionu komediju, koja je od otvaranja samo na američkim kinoblagajnama inkasirala više od 130 miliona dolara, rediteljski potpisuje mladi dvojac Phil Lord i Chris Miller. Jonah Hill i Channing Tatum su u filmu najbolji prijatelji iz srednje škole, smotani Schmidt i popularni, ali ne previše pametni Jenko, koji postaju policajci i završavaju kao partneri vozeći bicikle u gradskom parku. Pošto su mladi i izgledaju kao učenici, bivaju raspoređeni u tajnu jedinicu kako bi ušli u krug narko dilera, koji snabdijevaju učenike srednje škole novom sintetičkom drogom. 

Termini projekcija svaki dan od 14:30,16:30, 18:30 i 20:30 sati.