{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri nova filmska naslova od četvrtka u Cinema Cityju

21.12.2015. u 12:09
0
1
Tri nova filmska naslova od četvrtka u Cinema Cityju
0
Tri nova filmska naslova od četvrtka u Cinema Cityju
Od 24. do 30. decembra Cinema City prikazuje tri nova filmska naslova "Macbeth", "Sestre" i "Saba: Mali ratnik velikog srca".
"Macbeth" (Macbeth) je historijska drama reditelja Justina Kurzela, a glavne uloge u filmu tumače Michael Fassbender, Marion Cotillard, Sean Harris...Macbeth je priča o neustrašivom ratniku i inspirirajućem vođi koji je oboren ambicijom i žudnjom. Donosimo uzbudljivu interpretaciju dramatične stvarnosti toga vremena i zamišljanja kako je rat zaista utjecao na jednog od Shakespearovih najpoznatijih i neodoljivih likova. Ova nevjerojatna priča o strasti i ambiciji koje uništavaju smještena je u ratom rastrganu Škotsku u jedanaestom stoljeću.

"Sestre" (Sisters) je komedija reditelja Jasona Moorea, a glavne likove u filmu tumače Tina Fey, Amy Poehler, Maya Rudolph...

Tina Fey i Amy Poehler se ponovo ujedinjuju u komediji reditelja Jasona Moorea (Pitch Perfect) o dvije udaljene sestre koje su pozvane da se vrate kući i srede svoju dječiju sobu prije nego što njihovi roditelji prodaju porodičnu kuću. U želji da se prisjete slavnih dana, one će prirediti posljednju srednjoškolsku žurku za svoje drugare iz razreda, što će se pretvoriti u katarzičnu pijanku koja je neophodna gomili odraslih ljudi..."Saba: Mali ratnik velikog srca" (Savva Heart of the Warrior) je animirani crtić reditelja Maksima Fadeeva.

Saba: Mali ratnik velikoga srca je originalna priča o 10-godišnjem dječaku koji živi u malom selu u šumi. Selo u kojem živi Saba je nekada bilo pod zaštitom kraljevskih bijelih vukova, a sada je lak plijen nemilosrdnih hijena. Pokušavajući pobjeći od hijena Saba se nađe u čarobnom svijetu o kojem je ranije čuo samo priče. To je mjesto gdje upoznaje bijelog vuka, smiješno maleno ružičasto stvorenje i još mnogo novih prijatelja koji mu pomažu u oslobođenju njegovog sela od bijesnih hijena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: