Od 15. marta
0

"Tomb Raider" i "Samo more zna" noviteti u Cinema Cityju

Od 15. marta filmovi "Tomb Raider" i "Samo more zna" dolaze na repertoar multipleksa Cinema City.

"Tomb Raider" je akciona avantura koja prati priču Lare Croft (Alicia Vikander) koja je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svog oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao.

Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen...

"Samo more zna" (The Mercy) je drama tremeljena na istinitim događajima. Glavne uloge u filmu tumače oskarovac Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis...

Film donosi priču o Crowhurstovom opasnom putovanju oko svijeta, ali i priča o njegovoj porodici koja je sve vrijeme samo čekala na njegov povratak.

Jedrilica Donalda Crowhursta (Colin Firth) kojom je namjeravao oploviti svijet 1968. godine, koja je zbog niza odgoda jedva dovršena, a nije ni testirana prije plovidbe, misteriozno je nestala.