Opovrgnuo glasine
0

Tom Cruise: Nisam imao plastične operacije i nikad neću

Klix.ba
Tom Cruise (Foto: AFP)
Tom Cruise (Foto: AFP)
Iako za dva mjeseca puni 50 godina, čini se da Tom Cruise nije nikako stario otkako je postao zvijezda nakon uloge u filmu "Top Gun" 1986. godine.

Mada su najlakše objašnjenje za održavanje mladalačkog izgleda plastične operacije, glumac je opovrgnuo sve glasine o odlasku pod nož.

Čak je otišao i korak dalje i rekao da nikada ne bi uradio neku estetsku operaciju.

Zvijezda filmova "Nemoguća misija" je u intervjuu za magazin Playboy, na pitanje da li je ikada uradio neku plastičnu operaciju, rekao: ''Nisam i nikada i ne bih''

Kada su ga pitali kako uspijeva održati takav izgled, Cruise se nasmijao i rekao: ''Iskreno, nemam pojma. Radim. Uvijek sam sa porodicom. Treniram, rijetko spavam, forsiram se.''

Cruise je intervju iskoristio i da, po ko zna koji put, iskaže ljubav prema svojoj supruzi Katie Holms.

''Ona je nevjerovatna osoba. Ako biste proveli pet minuta s njom, vidjeli biste to. Sve što radi, radi sa tom prelijepom kreativnošću. Zabavna je i šarmantna, a kada uđe u sobu ja se jednostavno osjećam bolje. Ne znam kako da se izrazim, jednostavno sam sretan i bio sam sretan od trenutka kada sam je upoznao. Mi imamo nešto posebno'', rekao je Tom.

Cruise je govorio i o svojoj religiji, scijentologiji. Iako voli da promoviše svoju religiju, Cruise je rekao da nikada ne bi pokušao forsirati nekoga da stvari gleda sa njegovog gledišta, prenosi Daily Mail.

''Poštujem ono u šta drugi ljudi vjeruju. Ono u šta ja vjerujem je potraga za poboljšanjem. Kako da budem bolji čovjek, bolji otac ili neki drugi način za poboljšanje. Svako za sebe mora odlučiti šta je istina i šta je stvarno'', rekao je Cruise.