Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Topoje ganoje iliti Topozder Ganic, bljak u svakome slucaju. I prvi film je bio bez veze, za siparice koje nisu znale da je Tom Cruise visok oko 1.7, hobit krace receno.
Neprijatelja za dobar triler definitivno na sve strane, ne može se stić osovojit . ISIL, RUsi, Republika Srpska, Iran a i TUrska sad podmeće klipove pod točkove napretka i slobode. Da ne spominjemo domaće izdajnike koji su spremni da ne samo filmske slobodare ometu ! Definitivno biće napeto ko čmar prije dežaprrrr ! :)
Jeste li čuli za Trumpov novi biser... Upiso se čoik u knjigu žalosti Yad Vashema (spomenik Holokausta u Izraelu) na sljedeći način: "Es ist eine Ehre, mit all meinen Freunden hier zu sein" "So fantastisch + werde nie vergessen"
Slobodan prevod s njemačkog: "Čast mi je biti ovdje sa mojim prijateljima." "Tako fantastično + neću nikad zaboravit." Nedostaje samo još: "Vidimo se sljedećeg ljeta."
@GreatestCroatTito KRALJ.... HAHAHAHAHA....
Americki film za regrutaciju koji je zapravo gay romansa... Iceman, maverick, goose i ostala mišićava znojava ekipa koja igra odbojke i slapaju jedan drugog.... Baš je film zbunjujući tom erotikom
Meni je Tom Cruise uvijek bio cool, jedan od najboljih, bez obzira na sve njegove privatne marifetluke. 😁
neka se charlie sheen onda pripremi za novi nastavak hot shots-a :)