Neustrašivi ovisnik o adrenalinu
0

FOTO+VIDEO / Tom Cruise bosih nogu sjedio na vrhu Burj Khalife

Sarajevo-x.com
Tom Cruise je poznat po svojim vratolomijama na setovima, međutim tokom snimanja četvrtog nastavka "Nemoguće misije" sigurno je prevazišao sam sebe. Akcioni junak je neustrašivo sjedio na vrhu najvišeg tornja na svijetu, Burj Khalife u Dubaiju…

Cruise, ovisnik o adrenalinu, snimljen je kako sjedi bosih nogu na vrhu najvišeg tornja na svijetu i mirno posmatra grad ispod sebe.

Također, prije izvjesnog vremena snimljen je kako neustrašivo "skače" od prozora do prozora na 124. spratu najvišeg tornja. Svojim vratolomijama preplašio je jednu porodicu koja se nalazila u sobi na 124. spratu.

"Uplašili smo se, no on nas je pogledao, nasmiješio se i podigao palac. Izgledao je kao da uživa u tome i nije bio uopće preplašen. Nevjerovatan je osjećaj kad vas samo staklo dijeli od njeg. Mogla sam čak vidjeti i dlake na njegovim nogama", kazala je Caitlin Eisenmann koja je s porodicom boravila u sobi na čiji prozor je "banuo" junak "Nemoguće misije", prenose strani mediji.

Već ranije je istaknuto da se film velikim dijelom snimao u Dubaiju, tačnije na i oko najvišeg tornja na svijetu, međutim detalji nisu otkrivani.

Podsjećamo, u četvrtom nastavku "Nemoguće misije" glumi i bh. glumac Miraj Grbić.

Film će u kinima biti tek 16. decembra 2011. godine.