Film/TV
0

Tinka se vratila iz Kuvajta

Sarajevo-x.com
Tinka se nedavno vratila iz Kuvajta odakle je za prestižnu TV kuću Knotika TV iz Dubaija radila glamurozne priloge i izvještavala iz Kuwait Cityja, kao i sa sajma nautike Kuwait Boat Show 2007.

"Kuvajt je prošao fenomenalno, producenti su izuzetno zadovoljni mojim radim, tako da ubrzo slijede nove emisije s novih luksuznih destinacija. Već sljedeće sedmice putujem u Dubaiji, a zatim u Indiju, Goa i Bahrain, odakle ću raditi novi serijal emisija o putovanjima i glamuroznim lokacijama. Ovaj program prati izuzetno veliki broj gledatelja i ima jedan od najboljih rejtinga ukupno u selekciji lifestyle programa", izjavila je Tinka po povratku iz Kuvajta.

[SLIKA]1[/SLIKA]Tinka je izabrana među velikim brojem internacionalnih aplikanata za mjesto TV voditelja na tečnom engleskom jeziku za prestižnu TV stanicu iz Dubaija.

Knotika TV Network, je kanal koji emituje glamurozne lifestyle emisije, prenosi se putem satelita NileSat i ArabSat, i pokriva veliko podrucje od Evrope do Azije, kao i cijeli Bliski Istok, sa više od 70 miliona gledatelja.