Novi spin-off
9

The Walking Dead će se i nakon završetka serije nastaviti, ali samo sa Darylom i Carol

N. V.
Foto: AMC
Foto: AMC
Sa 11 sezonom završava se The Walking Dead serija, ali to neće značiti kraj ovog apokaliptičnog svijeta jer će ga nastaviti Norman Reedus i Melisa McBride u novom spin-offu.

Jedanaesta sezona The Walking Deada će biti i posljednja, za nju je naručeno 24 epizode koje će biti emitovane krajem sljedeće godine, a sve bi moglo završiti negdje pred kraj 2022. godine. Međutim, to nije kraj Walking Dead franšize.

Za 2023. godinu AMC je naručio spin-off u kojem ćemo gledati avanture Daryla Dixona (Norman Reedus) i Carol Peletier (Mellisa McBride). Njih dvoje nastavljaju putovanje, a s obzirom na to da su oni jedni od najznačajnijih i omiljenih likova iz serije nije ni čudno što je Angela Kang odlučila pustiti ih da prežive do samog kraja.

Iz AMC-a je najavljeno da će svijet mrtvih u posljednjem izdanju serije sasvim drugačije izgledati od svijeta mrtvih iz prethodnih izdanja jer je taj svijet sada mnogo uređeniji i manje anarhičan, a Daryl i Carol konačno imaju vremena za svoj put.

Oboje su bili autsajderi u grupi i novi spin-off se hrani tom idejom - dvoje prijatelja koji zauvijek odlaze u sopstvene avanture, ali tek nakon što su učinili sve što mogu za ljude koje ostavljaju u Aleksandriji.