Film/TV
0

"The Fault in Our Stars" proglašen najboljim filmom na MTV Movie Awards

Klix.ba
Film "The Fault In Our Stars" proglašen je za najbolji film na noćas održanoj dodjeli "2015 MTV Movie Awards", dok je Shailene Woodley, glavna glumica u tom ostvarenju, osvojila čak četiri zlatne kokice, uključujući one za najbolju žensku ulogu.

Bradley Cooper je, prema mišljenju MTV publike, bio najbolji glumac prošle godine zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi u filmu "American Sniper".

Među ostalim dobitnicima su Zac Efron, koji je kući odnio dvije nagrade, Jennifer Lopez koja je bila najbolja u "Naj*sraniji od straha" kategoriji, a najbolji prvi nastup na filmu je imao Dylan O'Brien.

A kako su ovo MTV nagrade, očekivane su bile neočekivane stvari. Tako je Vin Diesel pjevao pjesmu Wiz Khalife, ekipa filma "Magic Mike XXL" predvođena glumcem Channingom Tatumom je tverkovala za J. Lo, manekenka Amber Rose se ljubila sa voditeljicom dodjele Amy Schumer, a svoje vrijeme na pozornici glumica Rebel Wilson je iskoristila da se javno izvini zbog pokazivanja svoje "ženske moći" predsjedniku Amerike...