Nakon 15 godina
8

Terry Crews: Snima se nastavak komedije "White Chicks"

S.H.P.
Sigurno se sjećate kultne komedije "White Chicks" koja je premijerno prikazana davne 2004. godine. U ovom filmu su braća Shawn i Marlon Wayans glumili FBI agente koji su se morali prerušiti u dvije sestre bjelkinje kako bi obavili svoju tajnu misiju.

Iako su u ovom filmu najsmješniji bili Kevin Copeland i Marcus Anthony Copeland ili Tiffany i Brittany Wilson, ovisno o tome kako gledate, veliki dio zasluga mora ići i Terryju Crewsu.

Upravo je on odglumio neke od najzabavnijih scena u filmu, uključujući sada već kultnu scenu u kojoj pjeva pjesmu Vannese Carton "A Thousand Miles" i ludi ples nakon nekoliko pića.

Iako su priče o nastavku filma kružile već duže vrijeme, Terry je u emisiji What Happens Live s Andyem Cohenom odlučio otkriti da se snima nastavak filma.

"Ostao sam u formi samo za taj film. Radim već 15 godina samo kako bismo mogli raditi White Chicks 2", našalio se Crews.

Potvrda o snimanju nastavka stigla je godinu nakon što je Marlon nagovijestio snimanje nastavka filma tokom intervjua za TRL.