Film/TV
0

Televizijski likovi koje bismo voljeli mrziti

Sarajevo-x.com
Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez
Iako to nerado priznaju, muškarci vole loše djevojke. Magazin Maxim napravio je listu pod nazivom ''Characters We Lust To Hate'', koja otkriva manipulativne i zle žene koje muškarci vole.

10. Ana-Lucia Cortez iz serije "Lost" – Michelle Rodriguez U većini slučajeva uloga ''žestoke djevojke'', ne znači i ulogu ''kučke'', ali Ana-Lucia u sebi ima sposobnost da svojim ulogama da ovu dozu fatalnosti.

9. Dr. Christina Yang iz serije "Grey's Anatomy" – Sandra Oh Dr. Christina Yang u sebi sjedinjava elemente jedne savršene ''kučke'' u pametnom i seksi ''pakovanju''.

8. Julie Cooper-Nichol iz serije "The OC" – Melinda Clarke Julie je tip osobe ''moć iza trona'', a korištenjem svog izgleda mami vas u svoju sobu da bi vas ''začarala''. Kada vas uhvati za vaše genitalije, ona preuzima potpunu kontrolu.

7. Joy iz serije "My Name Is Earl" – Jaime Pressly Ima nešto seksi u toj djevojci sa američkog juga. Zbog toga i gledaoci vole svaki dio ovog ''ne baš tako finog'' karaktera.

6. Emily iz filma "The Devil Wears Prada" – Emily Blunt Zloba sa engleskim akcentom dodatna je vrijednost koja čini život boljim.

[SLIKA]5[/SLIKA]5. Gabrielle Solis iz serije "Desperate Housewives" – Eva Longoria Ona je zla, manipulativna i neiskrena na ekranu. Ipak, samo jedan pogled na Gabrielle u bikiniju i ovo sve uopće nije važno.

4. Kendall iz serije "Veronica Mars" – Charisma Carpenter Vrlo malo žena u stanju je dostići ovaj nivo zlobe koju Kendall ima u sebi. Ipak, njene noge su tako duge…

3. Faith iz serije "Buffy The Vampire Slayer" – Eliza Dukshu Nema ništa tako dobro kao zgodna ''kučka'' koja dobro zna i da ''bije''.

2. Brenda Walsh iz serije "Beverly Hills 90210" – Shannen Doherty Ne možete odlučiti koja je zloba više seksi: ona na ekranu ili ona van njega. Kombinirajte to dvoje i imate Shannen.

1. Sammy Jo iz serije "Dynasty" i Amanda Woodward iz serije "Melrose Place" – Heather Locklear Heather, glumeći dvije najzlobnije žene u historiji TV-a, nalazi se na prvom mjestu ove liste. Vjerovatno niko nema ništa protiv?!