Film/TV
0

Televizija OBN ekskluzivno prikazuje prvu epizodu druge sezone AMC serijala "Fear The Walking Dead"

U okviru ekskluzivnog ugovora između OBN televizije i AMC Networks International - Central Europe, OBN će, 11. travnja 2016. sa početkom u 22.00 sata, premijerno emitirati prvu epizodu dugo očekivane nove sezone serijala "Fear The Walking Dead", saopšteno je iz ove televizije

Fear The Walking Dead je prošle godine širom svijeta postigla rekordne rezultate gledanosti bivajući najgledanija prva sezona neke serije u povijesti američke kablovske televizije.

Na kraju prve sezone Madison, Travis i njihova proširena obitelj potražili su privremeno sklonište na Strandovom ograđenom imanju sa pogledom na Pacifik. Dok su građanski nemiri u stalnom porastu, a umrli preovladavaju Los Angelesom, Strand prirprema bijeg na "Abigail" - njegovu veliku jahtu usidrenu u blizini obale…

Izvršni producenti serijala su njen kreator Dave Erickson te Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Zvijezde Fear The Walking Dead su Kim Dickens u ulozi Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris te Colman Domingo kao Strand.

Druga sezona Fear The Walking Dead svoju ekskluzivnu premijeru, u preko 125 zemalja, ima na AMC Global u nedjelju, 10. travnja u 21.00 sati ET/ ponedjeljak 11. travnja u 03.00 sati po srednjeeuropskom vremenu – istovremeno sa premijerom na AMC U.S. – i sa reprizom u udarnom terminu iste večeri u 22.00 sati po srednjeuropskom vremenu.

Emitiranje prve epizode, u ponedjeljak u 22.00 sata biti će eksluzivno upriličeno u suradnji sa OBN televizijom. Zahvaljujući ovoj suradnji, premijerna epizoda 2.sezone Fear The Walking Dead, pored pretplatnika AMC kanala, biti će dostupna i u domovima širom Bosne i Hercegovine.

"Jako smo zadovoljni zbog mogućnosti proširenja naše suradnje sa OBN-om i na drugu sezonu Fear The Walking Dead, kao što je to bilo i sa prvom sezonom. Sa oduševljenjem bosanskoj TV publici donosimo ovaj odlični sadržaj putem najgledanijeg kanala u zemlji" – izjavio je Mike Moriarty, generalni Direktor AMC Networks International – Central Europe, DMC i Zone.

Petnaest epizoda druge sezone serijala Fear the Walking Dead biti će emitirane u dva dijela; počevši sa prvih sedam epizoda u travnju i preostalih osam epizoda kasnije u 2016 godini.