Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to djaba BiH i dalje je podjelenja servima nesmije ni inzko ni svijet nista
Zamislite monstruma koji kroz snajper odlično vidi da se radi o djetetu čak i boju očiju može vidjeti i ubije to dijete. Djeca su čista kad se rode sva su ista zavisi samo čime ih napunimo kroz život, pogledajte Buljevara ili franza i oni su nekad bili čista mozga kao djeca. Ja ni od najvećeg zločinca nebi ubio dijete. Kake su to zvijeri a ima ih nažalost puno. Bog da ih kazni prokleti bili loza im se ukinula. Amin.
I ja sam jedno od ove djece i ova patetika me zestoko nervira. Jeste, bilo je. Jeste, rat je zavrsen prije 25 godina. Hajmo dalje. Ja danas imam svoju djecu i ucim ih njemacki i engleski jer ovdje nema zivota. Sto nema? Zato sto nam se sve vrti oko rata i jos smo u tom filmu iako je proslo frtalj vijeka. Nema kraja samosazaljenju.
Ime ne moraš ni reći znamo kako se zovu ovo što tako pišu
Također djelim mišljenje.
Bosna i Hercegovina je nasa domovina ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Arte je do prije godinu dana bio respektabilan kulturno-obrazovni program. Dok su se bavili profesionalnim novinarstvom objavili su i dokumentarac "Profiteri straha" 2009.g. nakon što je razotkrivena urota i korupcija vezano za Svinjsku gripu i tada razvijene vakcine (od kojih je stotine miliona doza uništeno nakon razotkrivanja prevare i korupcije). Tema poznata?! https://vimeo.com/509469466
4000 Vapaja,Jauka,Placa...4000 nevinih,cednih i precistih uzdaha ...4000 precistih dusa su uzeli oni koji sebe nazivaju ljdudima.. Bezdimezionalna Umna bolest,mrznja,zlo..im je omogucila da na snjperski nisan pronadu dijete necije koje neko rodio hranio, u parku dok se igra i oduzmu zivot....zivot koji nike nikom smetao sem njima .. Nek ih Allah Dz.s. kazni najvecim,a njegova kazna je najveca.Amin
Za ove koji lajkuju @Bullevarografika, evo vam citat dotičnog od prije nekoliko dana: BULEVARRM prije 2 sedmicu Kakav je bio koncert u Tuzli 25 maja? Čuo sam da su ruke i noge letile na sve strane? Odličan pogodak Đukića, ako smem da primetim. Čak je probušio i glavuču malom talibančetu Sandri. Precizno nema šta". Sandro Kalesić je namlađa žrtva masakra na Kapiji, imao je svega 2.5 nepune godine.
Bošnjo će da halali i da zaboravi. Zato što neki kažu, da "mi nismo kao oni". Mi ćemo od svojih para da gradimo spomen ploču teroristama koji su snajperisali Sarajevo i ubijali djecu Sarajeva. Mi ćemo se postiditi svih naših heroja, za dvije slike sa Đokovićem ćemo se odreći svog identiteta, svoje vjere, svoje države i svog naroda. A Bulevari će dizati spomenik Handkeu i svima ostalima koji se kenjaju po malom Sandri i ostalim Sandrama širom BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djeci ratnog Sarajeva treba bez sumnje iskazati poštovanje, i pijetet onima koji nisu imali dovoljno sreće da prežive te ratne godine, no pomalo je morbidno da su Sarajlije plesale Kozaračko kolo tim istim ulicama prije svega par godina.
Treba samo da.na svakoj slici pise... Djela Ghenocidasa...iz Reda serva. Pa 4000 djece je ubijeno u Sarajevu svih imana i konfesija..Nisu birali il nisi bio na njihovoj strani. Koji bolesnik umni moras bit da nisanu snajperskom.pronades dijete u parku,dvoristu ciljas i oduzmes mu zivot nevini,cisti i cedni.. Sjeme im se zatrlo Insallah.
Ili da ispališ granatu na prepunu pijacu ljudi