|

Tanja Ribič angažirana u Netflixovoj seriji "Zero Chill": U Engleskoj se priprema za ulogu života

Tanja Ribič angažirana u Netflixovoj seriji "Zero Chill": U Engleskoj se priprema za ulogu života
7
E. Sk.
10.2.2020. u 22:59
13
komentara
7

dijeljenja
Tanja Ribič angažirana u Netflixovoj seriji "Zero Chill": U Engleskoj se priprema za ulogu života Foto: Facebook
Pred Tanjom Ribič, popularnom slovenskom glumicom i suprugom Branka Đurića Đure nova je prekretnica u karijeri. Naime, Ribič je dobila ulogu u novoj seriji svjetske produkcije "Netflix". Riječ je o seriji "Zero Chill" koja bi se trebala početi emitirati naredne godine.
Tim povodom, kaže nam Ribič, do aprila će morati boraviti u Engleskoj. Sve svoje ostale poslovne, ali i privatne obaveze morala je na neko vrijeme ostaviti sa strane, što joj je stvorilo veliki stres.

"Od početka sam se jako radovala, bila mi je velika čast kada su mi javili da sam dobila ulogu, a odmah naredni trenutak znala sam da mi je to i velika odgovornost. Nemam vremena ni za šta ostalo, jer sam kasno upala u sve to i imam jako puno obaveza, moram puno toga da pročitam, sve epizode i moram naučiti napamet", kaže nam Ribič.

Detaljnije o svojoj ulozi nije nam smjela otkriti.

"Nažalost, ne smijem puno toga reći, jer je Netflix ozbiljna produkcija i vezana sam ugovorom. Ali, što se mora nije teško, volim svoj posao i sa užitkom ću preuzeti sve obaveze. Jedino što sam morala, kad sam otišla od kuće, da posložim dosta stvari, da sredim i organiziram. U našoj porodici svi radimo, osim toga, tu je i briga oko životinja, roditelja, sve je bilo jako stresno i za nekoliko dana sam tek svjesna šta se desilo", iskrena je Ribič.

Najteži izazov za nju je bio organizirati sve dogovorene predstave u kojima igra.

"Morala sam otkazati svoje angažmane u već rasprodatim predstavama u pozorištu i naći zamjenu za te uloge. U svom matičnom pozorištu sam unajmila glumicu da me zamijeni. Drugu predstavu koju sam sama producirala za dva mjeseca ću nastaviti da igram. U Ludoj kući u Zagrebu sam već imala već prvu čitaću probu, režirat ću hit koji sam u Ljubljani igrala već 150 puta. Ali neću imati istu ulogu kao što imam u Ljubljani, pa mi je to novi izazov", govori Ribič.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...