Film/TV
0

Talentirani i raspjevani Neki novi klinci na OBN TV

Druga emisija četvrtog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze do 15 godina, Neki novi klinci, na programu OBN TV je u petak 20.5.2016. od 20:50 sati.

Petak od 20:50 sati u programu OBN TV rezerviran je za drugo izdanje četvrtog kruga muzičkog showa za najmlađe, Neki novi klinci. Sjajna dječica će i ovog petka svojim umiljatim glasićima pokušati što bolje interpretirati poznate pjesme i izboriti prolaz u peti krug takmičenja.

Žiri, svih šestero članova, Ivana Selakov, Rada Manojlović, Milica Todorović, Bane Mojičević, Darko Lazić i Topalko i ove sedmice moraju biti na visini zadatka i odabrati najbolje. Sjajan voditeljski tandem Ana i Milan i ovoga puta će svojim savjetima u posljednji trenutak takmičarima pomoći da zaborave na tremu i što bolje otpjevaju pjesme koje su odabrali.

Ukoliko mislite da se u vašem djetetu skriva pravi muzički talent i buduća estradna zvijezda, prijavite ga na audiciju jer Grand Produkcija i OBN TV organiziraju nove audicije za takmičenja Zvezde Granda i Neki novi klinci za sezonu 2016/2017.

Audicije će se održati na sljedećim lokacijama:
Petak 20. maj – Banja Luka – Dječije pozorište Republike Srpske Subota 21. maj - Tuzla – Dom mladih Petak 27. maj – Zenica – Hotel Dubrovnik
Subota 28. maj – Sarajevo – OBN TV

Dođite na audiciju i iskoristite priliku da se takmičite u najgledanijim muzičkim show programima u regionu. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak tačno u podne.