Ostao bez džokera
13

Takmičar u kvizu "Tko želi biti milijunaš" odustao na "filmskom pitanju": Biste li vi znali odgovor?

N. O.
Screenshot/HRT
Screenshot/HRT
Dražen Hoffman takmičar je posljednje epizode kviza "Tko želi biti milijunaš", a odlučio je odustati nakon što nije znao tačan odgovor na "filmsko pitanje".

Dražen Hoffmann dolazi iz Zagreba i 37-godišnji je politolog, a otkrio je da radi u jednoj državnoj ustanovi. Publika ga je mogla gledati i u prošloj emisiji gdje je osvojio 10.000 eura, a za to je iskoristio sve džokere.

On je otvorio današnju emisiju i prvo pitanje koje je dobio u nastavku tj. 12. pitanje po redu bilo je vezano za film, ali kako nije znao odgovor i nije imao više džokera odlučio je odustati i ostati pri osvojenom novčanom iznosu iz prethodne emisije.

Screenshot/HRT
Screenshot/HRT

"Drugi dio kojeg filmskog serijala počinje u noći u kojoj prvi film završava", glasilo je pitanje. Među ponuđenim odgovorima bili su: a) "Umri muški, b) "Pobješnjeli Max", c) "Rocky" i d) "Smrtonosno oružje".

Dražen je kazao da se "ne bi usudio odgovarati" te je odlučio odustati i zadržati 10.000 eura koje je prethodno osvojio.

Da je nastavio s igrom kazao je da bi odabrao odgovor pod a) "Umri muški" što bi bio netačan odgovor. Tačna opcija bila je ona pod c) tj. film "Rocky".