Film/TV
5

Svjetska premijera spektakla "Zaborav" na programu Family Centra Ekran

Klix.ba
Tom Cruise i Morgan Freeman tumače glavne uloge u filmu “Zaborav” (Oblivion), originalnom i inovativnom filmskom događaju koji nam stiže od reditelja filma “Tron-Naslijeđe" i producenta filma “Uspon planete majmuna”.

U spektakularnoj zemlji budućnosti, koja se razvila do neprepoznatljivosti, suočavanje jednog čovjeka s prošlošću dovest će ga do puta iskupljenja i otkrića, dok se u isto vrijeme bude borio da sačuva čovječanstvo. Jack Harper (Cruise) je jedan od posljednjih mehaničara za bespilotne letjelice koji je stacioniran na Zemlji. Njegova misija, koja je dio ogromne operacije izvlačenja vitalnih resursa poslije decenija ratovanja s užasnim neprijateljima po imenu Skavsi, bliži se kraju. On živi i patrolira zadivljujućim nebom hiljadama metara iznad zemlje, ali će se njegovo bivstvovanje na nebu srušiti kad spasi prelijepu neznanku iz oborene letjelice. Njen dolazak pokrenut će seriju događaja koji će ga natjerati da preispita sve što zna, a sudbina čovječanstva past će u njegove ruke.

Termini projekcija od 18:00 i 20:30 sati.

Od 11. aprila na program kinodvorana Family Centar Ekran stiže "Film 43" (Movie 43), komedija o više različitih priča u kojima glume najveća imena Hollywooda. "Film 43" nije za one koji se lako uvrijede i sadrži nevjerovatne, ponekad šokantno uznemirujuće, ali uvijek zabavne, povezane priče koje ćete morati pogledati da biste mogli povjerovati u njih.

Termini premijernih projekcija svaki dan od 14:30, 16:30, 18:30 i 20:15 sati.

Devetog aprila potpisan je partnerski ugovor između Family Centra Ekran i Perutnine Ptuj BiH. Ovim ugovorom je FC Ekran poboljšao kvalitet usluga u restoranskom odjelu, u kojem će Perutnina Ptuj od sada garantovati kvalitet ponude piletine i pilećih proizvoda. Tim povodom formirana je i specijalna ponuda doručak i ručak menija baziranih na proizvodima Perutnine Ptuj.

Tako će svi posjetioci po posebnoj cijeni uz doručak meni dobiti desert i topli napitak, a uz ručak meni predjelo, prilog i salatu. FC Ekran i Perutnina Ptuj BiH su za posjetioce pripremili i posebnu aktivaciju u okviru koje će kupci doručak i ručak menija imati priliku osvojiti poklon paket proizvoda Perutnine Ptuj i dva vaučera za kinoprojekcije. Aktivacija će trajati od 15. aprila do 15. maja, kada će biti izvučena imena dobitnika poklon paketa. Broj poklon paketa je ograničen.