|

Svađe i nervoze postaju svakodnevnica na Kostariki

Svađe i nervoze postaju svakodnevnica na Kostariki
0
S
Sarajevo-x.com
21.3.2012. u 16:39
0
komentara
0

dijeljenja
1/3
2/3
3/3
Borba za nagradu i titulu “jedini preživeli” je počela na OBN-u 12. marta. Osim redovnih emisija, od ponedjeljka do četvrtka, Survivor će imati i svoj Specijal nedjeljom u terminu od 20:00 sati, koji će biti rezime svega šta se dešavalo na Kostariki i uvijek će otkriti nešto novo i zanimljivo.
Tek što su se takmičari Survivora nekako prilagodili životu u džungli i nedostatku hrane, nova sedmica im je donijela nova iznenađenja. Promjena plemenskih vođa, sve zahtjevnija takmičenja i sve burnije svađe postaju svakodnevica. Sve to nekima je preteško pa su pale i prve suze.

Prva sedmica je iza njih. Neki su se borili s vatrom, drugi s presvlačenjem, dok su se treći prepucavali. Podijelili su se u dva plemena, iza njih je prva borba za imunitet, ali i prvo Plemensko vijeće na kojem se Jelena okitila titulom prve odbačene takmičarke Survivora.

A na rajskoj plaži, nova pravila. Dosadašnji vođe idu na odmor, a na čelo plemena će od danas svake sedmice zasjesti novi takmičar. Prvi novoizabrani vođa Boruke je Sebastijan.

Hiljade kilometara koje je dijele od najmilijih, život u neljudskim uslovima i stalne svađe i prepirke Alex su teško pale.

"Ne znaš jednostavno sve te stvari i ne znaš kako bi nešto napravio, a oko tebe se svi prave pametni, naravno da ti je onda teško. Mene nije bilo sram ni u jednom trenutku zaplakati, niti me bilo sram priznati da mi je teško", rekla je Alex.

Neki su se od početka sa situacijom mnogo bolje nosili, pa im život u divljini uopće nije teško pao. Uz svakodnevne plemenske poslove čak imaju i vremena za opuštanje, malo čitanja i pokoji stih.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.