Jedva čeka povratak kući
0

Susan Boyle u brigama nakon poraza

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nakon što joj nije pošlo za rukom da pobijedi na takmičenju za britanske muzičke talente, favorizovana Susan Boyle završila je na psihijatrijskoj klinici u Londonu zbog problema sa anksioznošću i isrcpljenošću, rekao je brat pjevačice. Briga za dalji tok karijere nije je prošla, priznao je.

Ovu 48-godišnju Škotlanđanku u subotu su pobijedili članovi plesne grupe "Diversity", uprkos činjenici da je Boyle postala internetska senzacija.

Nakon osvajanja drugog mjesta doktori su pozvani u hotel u Londonu gdje je Susan odsjela te joj sugerisali da ode na kliniku i odmori se.

Brat pjevačice Gerry Boyle izjavio je u intervjuu za američku televiziju: "Biste li vjerovali da joj je najveća briga nakon subotnjeg showa bila kako će se nastaviti njena karijera i hoće li biti prihvaćena. Nije pobijedila. Hoće li je ljudi i dalje željeti da slušaju."

Zdravlje poklekle zvijezde ovih dana je bolje i jedva čeka da se vrati u mali grad Blackburn u Škotskoj.

"Izgleda da će se vratiti na staro", kaže Gerry. "Dobro joj je. Nervozna je što dolazi kući, ali sve više liči na sebe."

Nakon što su mediji otkrili mnoštvo detalja iz Susaninog života, između ostalog i to da je zbog nedostatka kisika pri rođenju zadobila manje oštećenje mozga, ova žena ipak ne okrivljuje novinare. Jednostavno kaže kako joj treba da provede par dana kod kuće.

"Susan je prije sedam sedmica bila samo gospođa iz Škotske. Treba joj da se vrati sada svjetski poznatoj mački Pebbles i da popije šolju škotskog čaja", izjavio je brat pjevačice.

Nakon povratka kući Susan će razmotriti ponude koje je dobila i odlučiti kuda dalje sa svojom karijerom, završio je.