Nije za svačije oči
62

(Super)talent kakav dosad vjerovatno niste vidjeli: Španjolka u showu izvela "ples grudima"

I. B.
Španjolka je svojim nastupom napravila pometnju na društvenim mrežama (Foto: Screenshot)
Španjolka je svojim nastupom napravila pometnju na društvenim mrežama (Foto: Screenshot)
Emisije gdje ljudi imaju priliku pokazati svoje talente uglavnom su jedan od najzanimljivijih sadržaja na televizijskim programima. Naročito je tako jer se tu obavezno nađe i poneki talent koji publika do sada nije vidjela, ili možda bolje rečeno - nije očekivala da može vidjeti.

U večerašnjoj epizodi hrvatske emisije Supertalent koja se emitira na Novoj TV publika je imala priliku vidjeti jednu takvu tačku.

Naime, riječ je o Španjolki Wendi Superstar koja je na audiciju došla sa Kanarskih otoka, a žiriju i javnosti predstavila se svojim "plesom grudima". Mnogi su se složili kako nisu očekivali da će ovakvo što vidjeti u ovoj emisiji.

Na licima žirija koji čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek, vladalo je ogromno iznenađenje, a Wendi, koja je grudi prekrila samo na području bradavica, gledali su razgoračenih očiju i spuštenih vilica.

Publika se, naizgled, zabavljala. Počeli su pljeskati u ritmovima muzike, isprativši izvođačicu uz osmijehe na licima.

Inače, u predstavljanju publici, Wendi je navela kako preko dana izrađuje umjetne nokte, dok navečer nastupa u jednom noćnom klubu gdje svoj ples izvodi po tri sata.

Kako je rekla, svoj talent "nikad ne vježba", već on dolazi prirodno. Također, istakla je da razumije i to da se on nekome ne sviđa, no da i dalje ima podršku svoje porodice, gdje joj je najveći fan njena baka.

Neočekivani nastup izazvao je brojne polemike na društvenim mrežama, no žiri, osim Martine, ipak je odlučio kako želi ponovo vidjeti njen nastup. Wendi je dobila tri "da" i sa osmijehom napustila pozornicu.