Film/TV
0

"Štrumpfovi 2", "Paranoja" i "Avioni 3D" u Cinema Cityju

Cinema City u narednom period nastavlja sa prikazivanjem najnovijih filmskih naslova. Ukoliko niste pogledali novi nastavak akcijsko animirane hit komedije "Štrumpfovi 2" (Smurfs 2) to možete učiniti i u novoj filmskoj sedmici od 29. augusta.

Od 29. augusta Cinema City predstavlja svjetsku premijeru novog dokumentarnog filma "One direction: This is us", reditelja Morgana Spurlocka. Dokumentarni prikaz i koncertni spektakl u kojem ćete saznati sve o porijeklu petorice članova ovog super popularnog muzičkog benda, od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom do nastupa na britanskom X-Factoru, međusobnog upoznavanja porodica, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha muzičke estrade.

Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima grupe One Direction. Reditelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turneje. Jedan od glavnih koncerata koji će biti prikazan u filmu je njihov ovogodišnji nastup u Londonskoj O2 Areni.

Novi triler "Paranoja" (Paranoia) je također na repertoaru Cinema Cityja. Adam Cassidy je šarmantan mladi poslovni čovjek koji se trudi napredovati na novom poslu u kompaniji Wyatt Telecom. Poslije skupe greške koju je napravio, suočen je s nemilosrdnim predsjednikom Nicholasom Wyattom. Ubrzo Adam se mora infiltrirati u n takmičenje kao korporativni špijun. Adam odjednom dobiva raskošan ured, ali konce igre vuče Wyatt kojeg ništa ne može spriječiti u multimilionskoj utrci u kojoj planira pobijediti. Kino ulaznice možete kupiti već danas na blagajnama Cinema Cityja.

Povratkom u školske klupe, za sve mališane na repertoar Cinema City-a dolazi zanimljiva sinhronizovana akcijsko avanturistička priča, "Avioni 3D" (Planes). Upoznajemo Dustyja, aviona koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Uz ogromnu želju da uspije, prevazit će svoj veliki problem, strah od visine. Pomoć će potražiti od sezonskog avijatičara koji će pomoći Dustyju da se kvalifikuje na zahtjevno prvenstvo. Pogledajte kako će Dustyjeva hrabrost biti stavljena pred iskušenje kako bi osvojio visine o kojima je samo sanjao. Animirana avantura Avioni 3D na repertoaru Cinema Cityja od 29. augusta. Obezbjedite Vaše kino ulaznice već danas na blagajnama Cinema Cityja.

Više informacija o program prikazivanja Cinema City-a, kao i druge informacije možete dobiti na sljedeće brojeve telefona: 033/567- 230, 033/567-288 ili na web stranici Cinema Cityja.