{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Strasti i intrige" od 27. februara na TV1 Mreži

S
Sarajevo-x.com
23.2.2012. u 14:45
0
3
"Strasti i intrige" od 27. februara na TV1 Mreži
0
"Strasti i intrige" od 27. februara na TV1 Mreži
Fantastična argentinska serija uz koju ćete se opustiti, „Strasti i intrige“ (Botineras), u kojoj glavne uloge ostvaruju slavna Romina Gaetani i Nicolás Cabré, premijerno je emitovana 2010. godine na nacionalnom Telefe kanalu.
Serija, koja ima čak 142 nastavka, ima veoma specifičnu temu, a to je stvarni i pomalo nemoralni svijet popularnih argentinskih fudbalera, a specifična je i njena izmjena žanrova. Naime, serija počinje kao komedija, uvodeći nas u priču o botinerasicama (botin – visoke potpetice), tj. djevojkama i ženama fudbalera, koje to postaju putem specijaliziraih agencija koje iznajmljuju djevojke fudbalerima radi kreiranja, javnosti i medijima interesantnih romantičnih veza. Stvarni ljubavni životi samih fudbalera, popularnih mačo igrača, sasvim su drugačiji i nerijetko su homoseksualne prirode. Kasnije, iz komedije, serija prerasta u policijski krimi triler. Serija postaje sve napetija, a rejtinzi sve veći.

U seriji se pojavljuje nekoliko slavnih argentinskih fudbalskih zvijezda, poput agenta Guillerma Cóppole, koji glumi sam sebe. Svi oni imaju zadatak da upoznaju gledatelje kako svijet fudbala ne poznaje granice. U njemu su oni koji mu istinski pripadaju, ali i oni koji mu žele pripadati. Oni koji postižu uspjehe, ali i oni kojima to ne ide od ruke.

Novac, ambicija i slava su uspjeh. Šta se, zapravo, krije iza glamuroznog paravana? Misteriozna mreža ambicije, osvete, laži i smrti je nit poveznica između svih likova. Da li je moguće preživjeti u tom svijetu?

Glavni likovi su Laura Posse, prelijepa i domišljata detektivka i Cristian Chiqui Flores, koji važi za jedno od najvećih imena međunarodnog fudbala.

Radnja počinje povratkom slavnog fudbalera, Cristiana Floresa Chiquija, u domovinu, u Buenos Aires . On planira vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom Margom Molinari. Međutim, Flores je u Evropi osumnjičen za ubistvo rivala iz drugog kluba, fudbalera Andresa Cappe. Policija slučaj dodjeljuje agentici Lauri Posse koja se pretvara u jednu od botinerasica, kako bi bila što bliže svijetu popularnih fudbalera i samom Floresu. Na ovaj način želi istražiti i dokazati njegovu krivicu ili nevinost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: