Film/TV
0

Steve Buscemi u Sopranosima

Klix.ba
Zvijezda filmova "Reservoir Dogs" i "Pulp Fiction" Steve Buscemi će se pridružiti izvrsnoj glumačkoj ekipi u ovoj popularnoj seriji i to u ulozi Tonyevog bratića.

Ovaj 46-godišnji glumac, koji je i rukovodio epizodama američke mafijaške drame, će se pojaviti u seriji kao mafijaš Tony Blundetto.

U međuvremenu je James Gandolfini rekao kako još uvijek nije spreman oprostiti se od svoje uloge u trenutku kada se Sopranosi pripremaju za predzadnju seriju.

Gandolfini, koji je osvojio nagradu Emmy za ulogu šefa mafije Tonya Soprana, kaže da mu je ta uloga izazvala različite osjećaje te da se više ne može zamisliti bez nje.

On je također priznao veliku dozu umora koja je uslijedila nakon punih devet mjeseci rada tokom godine i to skoro svaki dan 14 sati.

Gandolfini misli da je četvrta serija epizoda bila veoma napeta i izazovna. U toj seriji se on, tačnije Tony Soprano, rastao sa svojom suprugom Carmelom. To ne bi bilo interesantno da se i Gandolfinijev brak iz stvarnog života završio razvodom otprilike u isto vrijeme. Naravno, kako i sam kaže, to mu je znatno otežalo glumu i potpunu koncentraciju na zahtjevnu ulogu iz serije.