Film/TV
0

Starsky&Hutch u kinu Obala Meeting Point

Sarajevo-X
Slavni komičari Ben Stiller i Owen Wilson čekaju vas u kinu Obala Meeting Point od srijede, 12. maja, u terminima 19.00 i 21.00 sat sa hit komedijom "Starsky i Hutch".

Starsky&Hutch Režija: Todd Phillips
Uloge: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Vince Vaughn, Carmen Electra Žanr: Akcijska komedija

Oficijelni web site: http://www.starskyandhutchmovie.com/

Komedija Starsky & Hutch svojevrstan je remake istoimene TV serije iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, što bi, nakon ovog naslova, lako moglo postati novi trend u Hollywoodu.

Smještena u metropoli ”Bay city”, 1970.godine, ovo je priča o dva detektiva , Ken “Hutch” Hutchinson i Dave Starsky uvijek su dobijali nateže zadatke od šefa, Kapetan Dobeya.

U svom crveno-bijelom Fordu hvataju kriminalce uz pomoć policijskog doušnika Huggy Beara…

Producenti Warner Brossa su za ovaj remake odabrali etablirani glumački, komičarski par- Bena Stillera i Owena Wilsona. Između njih, prema mnogim tvrdnjama, postoji izvjesna hemija, jer zajedno proizvode ogromnu eneregiju, pa nema sumnje da je pred nama sjajan film.

Ostatak glumačke postave čine poznati reper Snoop Doggy Dog u roli njihovog doušnika Huggy Beara, “bad guy” je Vince Vaughn a za mnoge, osvježenje za oči je Carmen Electra a od poznatijih imena tu su još i Will Ferell i Chris Penn, brat Sean Penna.

Televizijska mreža MTV nedavno je objavila nominacije za ovogodišnju dodjelu filmskih nagrada te kuće. Kao što smo već navikli, MTV će dodijeliti i nagrade u brojnim neobičnim kategorijama. Tako su za najbolji filmski poljubac nominirani Owen Wilson, Amy Smart i Carmen Electra, a dvojac Stiller - Wilson nominiran je za najbolji filmski par. Nominovane za filmske nagrade MTV-ja izabrali su gledaoci ove televizijske mreže. Ceremonija dodjele održaće se krajem maja u Los Angelesu, "Starsky and Hutch" snimljen je sa budžetom nešto većim od 60 miliona dolara, a samo u SAD-u se već približava zaradi od 100 miliona dolara.