{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Stani na put": Premijera filma o regionalnoj hip hop sceni i party u Tuzli

2.11.2015. u 14:09
2
3
"Stani na put": Premijera filma o regionalnoj hip hop sceni i party u Tuzli
2
"Stani na put": Premijera filma o regionalnoj hip hop sceni i party u Tuzli
Stani na put, dokumentarni film o regionalnoj hip hop sceni svoju premijeru nakon one zagrebačke doživjet će 6. novembra 2015. u kamernom teatru Doma mladih u Tuzli.
Priču nam predstavljaju producenti MTV i Red Bull Media House, a akteri su nosioci hip hop scene Hrvatske, BiH i Srbije - Blackout, Fm Jam i Bassivity ekipe. Gru, General Woo, Bizzo, Baby Dooks, Remi, Shot, Koolade, Reksona, Marčelo, Edo Maajka, Frenkie, Kontra, Ikac, Struka, Shorty i Oneya, Slavin Balen, Phat Phillie, Frx, Soul, Munja i Miško Bilbija oživljavaju sjećanje na dane u kojima su tri scene počele praviti prve korake ka međusobnom upoznavanju i suradnjama.

Film također prati i nastanak pjesme "Stani na put", na kojoj se nalaze izvođači iz Hrvatske, BiH i Srbije.

Premijeru filma u Tuzli, koja će biti upriličena za zvanice, prati i veliki afterparty na dva podija kluba Palma. Pored druženja sa akterima filma, sedam DJ-eva će se brinuti o dobroj atmosferi.

Zagrebački DJ Phat Phillie prvi put gostuje u Tuzli, a na hip hop flooru će mu se pridružiti domaćini DJ Soul i Indigo. Drugi floor na kojem je domaćin Moonjah iz Baga Sounda, obilježiti će gosti Bass-Ul-Ulema & Zentash Gigawatt iz Sarajeva, te Komorat iz Zenice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: