{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šta možemo očekivati u Matrix Revolutions?

7.6.2003. u 18:46
0
0
Šta možemo očekivati u Matrix Revolutions?
0
Šta možemo očekivati u Matrix Revolutions?
Scena iz filma
Producent Joel Silver, supervizor za specijalne efekte John Gaeta, izvršni producent Dan Cracchiolo i sam Neo, Keanu Reeves su progovorili o trećem i finalnom dijelu Matrix triologije.
Joel Silver je rekao: "Reloaded i Revolutions bi mogli biti jedan film. Ali mislim da dobro ispadaju i ako se odvojeno gledaju. Teško je odjednom sve to primiti. Revolutions će biti izravni rat između ljudi i mašina, a vjerovatno će, po svemu sudeći, j**eno vas zapanjiti. Imamo jednu 14-minutnu sekvencu koja je sama koštala $40 miliona da se napravi, i najkomliciranija je scena ikad napravljena za veliki ekran".John Gaeta, šef specijalnih efekata je dodao: "Reloaded nije bio problem; iako ga je bilo nevjerovatno teško napraviti, radnja je bila razmaknuta. S druge strane, Revolutions je agresivniji i grandiozniji. Revolutions je epska priča. Mašine i biomehanička okruženja su zastupljeniji. To je jedan aspekt produkcije koji nas je oduševio, jer smo veliki ljubitelji Alien serijala. Skroz je drugačije od onoga što smo ranije radili".

Dan Cracchiolo: "Znate, Revolutions je prava stvar. Revolutions će nam dati kraj. A Reloaded vam je samo digao apetit..."

A šta je sam spasitelj ljudskog roda Neo, a.k.a. Keanu Reeves imao za reći? "Prvi je o rođenju. Drugi je o životu. Treći je o smrti. Ali ne znam. Možda bi se trebao zvati Matrix Resurrection (uskrsnuće, op.a.)".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: