Film/TV
0

Šta Eva Longoria radi svezana za krevet?

Sarajevo-x.com
Kada se u seksualnom životu Gabrielle Solis, zgodne supruge koju glumi Eva Longoria-Parker u seriji "Desperate Housewives" (Očajne kućanice) pojave problemi, ona je spremna na ponovno zavođenje svog muža.

Kako saznaje Daily Mail, u posljednjoj epizodi popularne serije, Gabrielle odjevena u seksi rublje vjeruje da je pred njom vatrena noć. Njen suprug Carlos (Ricardo Chavira) dobio je odlično plaćen posao, ali to zgodnu suprugu frustrira jer zbog njegovog umora pati seksualni život bračnog para.

Gabrielle, veoma uzbuđena i zainteresovana za ludi provod u krevetu, ne razumije Carlosove želje da spava. Kad on iznenada predloži da igraju igru vezivanja, ona se oduševi. Međutim, nakon što joj ruke sveže za krevet, on je poljubi i kaže joj kako odlazi iz spavaće sobe ne bi li se u drugoj prostoriji konačno naspavao.

U međuvremenu, Nicollette Sheridan, koja igra Edie Britt, u velikim je nevoljama. Nakon višesedmičnog istraživanja ona otkriva da njen misteriozni muž Dave Williams (Neal McDonough) želi da se vrati u Wisteria Lane i da se osveti Mikeu Delfinou (James Denton).

Edie pronalazi da je Dave imao suprugu Lilu i kćerku Paige, te da su obje prije nekoliko godina poginule u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovali Mike i Susan (Teri Hatcher).

Kad mu se suprotstavi, Edie zahtijeva istinu i pita: "Jesmo li se ovdje preselili kako bi naškodio Mikeu Delfinou?" Ona potom uzima telefon kako bi upozorila Mikea, ali je Dave pokuša zadaviti. Ipak uspijeva pobjeći do svog automobila.

Dezorjentisana, sumanuto vozi direktno prema Orsonu Hodgeu (Kyle MacLachlan) koji prelazi ulicu.

Pokušavajući da ga izbjegne, udari u elektični stub. Edie preživi nesreću, ali nesvjesna u šta je udarila, izlazi iz auta gdje je ubije struja. Pada na tlo ostavljajući gledaoce nesigurnima da li je živa ili mrtva.