U nedjelju na OBN-u
0

Srpski fajter Pele nokautirao "kolosalnog" Thompsona usred Splita

Sarajevo-x.com
Borilački spektakl "Milenium Figting Challenge - Fight4Champion" održan u splitskoj Spaladium Areni od 4. do 6. juna moći ćete u nedjelju pogledati na TV OBN.

Moći ćete uživati u sljedećim borbama: Matijas Barić - Arunas Andriuskevicius, Miodrag Petković "Pele" - James "Colossus" Thompson, Antun Račić - Christian Binda, Stipe Bekavac - Moise Rimbon, Kristijan Perak - Mladen Kujundžić, Pero Ogrizek - Tomislav Spahović, Berin Bajlagić - Junior Santiago, Ivica Trušček - Eric Bradley, Ajlin Ahimić - Saša Lazić, Matej Truhan - Aboubacar Diaby.

Izdvajamo glavnu borbu u kojoj je srpski fajterski as Pele brutalno nokautirao "kolosalnog" Thompsona usred Splita. Thompson je bio favorit, ali ne pobjeđuju uvijek oni. Nekada iznenade "underdogovi", a nekada deklasiraju protivnika i šokiraju svijet. Upravo je to Petković napravio Colossusu. Brutalno ga je nokautirao praktično prvim udarcem u meču. Lijevi kroše je sjeo tačno na bradu i kolosalni je Britanac legao na parter splitske Spaladium Arene.

"Zadovoljan sam jer sam ostvario ono što sam naumio i sada idemo dalje", rekao je Petković u ekskluzivnom intervjuu dok je u svlačionici još uvijek skidao bandaže s ruku koje su uspavale "zvijer" tešku gotovo 130 kilograma.

Nije izgledao iznenađeno, ni pretjerano impresionirano.

"Prostudirao sam Thompsona dosta dobro prije meča i shvatio da je njegova slaba strana moja jaka strana. Bilo je samo pitanje trenutka kada će se dogoditi ovo što se na kraju i dogodilo", objasnio je Pele i dodao:

"Malo sam imao i sreće, kao što uostalom treba imati sreće u bilo čemu. Posložile su mi se kockice. Split je moj sretan grad, tako da ću gotovo sigurno opet doći ovamo."

I bh. borci su zabilježili dobre rezultate. Berin Bajlagić je "giljotinom" ugušio brazilca Junora Santiaga, a njegov klupski kolega Tomislav Spahović je čitavu borbu dominirao protiv Zagrepčanina Pere Ogrizeka koji je na kraju predao jer više nije mogao trpjeti udarce.

Sličan scenarij gledali smo i u okršaju Saše Lazića i Ajlina Iće Ahmića. Lazić je pod kišom udaraca predao borbu.